Calendar

Apr
7
Tue
6 Pack Abs Val (Studio 1)
Apr 7 @ 12:15 pm – 1:00 pm

A 45-minute ab and core workout. The road to stronger abs that you have always wanted.

Lap Pool Closed
Apr 7 @ 4:30 pm – 6:00 pm
Supervised Swim Weekday
Apr 7 @ 5:00 pm – 8:00 pm
30 HIIT Amy (TRX Cage)
Apr 7 @ 5:30 pm – 6:00 pm

“High Intensity Interval Training” (30 minutes). A workout that alternates between intense bursts of activity and fixed periods of less-intense activity.

Children’s Soccer (Ages 4-7)
Apr 7 @ 5:30 pm – 6:30 pm
MOSSA CENTERGY Val (Studio 1)
Apr 7 @ 5:30 pm – 6:30 pm

A 60-minute mind-body workout. Incorporates yoga and pilates fundamentals with athletic training.
Benefits: Better balance, mobility, flexibility and a stronger core. Grow longer and stronger!

Arts & Crafts (Cumberland Room)
Apr 7 @ 6:00 pm – 7:00 pm
Metabolic Meltdown Amy 45 (TRX Cage)
Apr 7 @ 6:15 pm – 7:00 pm
300 Calorie Spinning Tiina (Spin Studio)
Apr 7 @ 6:30 pm – 7:00 pm

An exciting studio cycling training program that utilizes guided imagery and motivational techniques to prepare both mind and body for ultimate performance. Cycle at a pace suitable for your fitness level – you set the resistance meter on the bike.

Children’s Soccer (Ages 8+)
Apr 7 @ 6:30 pm – 7:30 pm
Stretch & Restore – Val (60)
Apr 7 @ 6:30 pm – 7:30 pm
PACE Performance (Lap Pool in Use)
Apr 7 @ 6:45 pm – 7:45 pm
Gentle Yoga Ivana (Studio 4 NOT HOT)
Apr 7 @ 7:00 pm – 8:00 pm

An intuitive group class that features personal modifications and emphasizes integrating mind, body, sprit and breath all within a playful and safe environment.

MOSSA POWER Express Tiina (Studio 1)
Apr 7 @ 7:00 pm – 7:45 pm

High-rep weight training workout using adjustable barbell weight plates and body weight.
Benefits: Makes you fitter and stronger, will get your heart rate up, make you sweat and push you to a personal best! Your hour of power! This is a 45 minute class

Apr
8
Wed
Kettlebell HIIT Tricia (45 TRX Cage)
Apr 8 @ 6:00 am – 6:45 am

“High Intensity Interval Training” (30 minutes). A workout that alternates between intense bursts of activity and fixed periods of less-intense activity.

Spinning with Simon (Spin Studio 45)
Apr 8 @ 6:00 am – 6:45 am

An exciting studio cycling training program that utilizes guided imagery and motivational techniques to prepare both mind and body for ultimate performance. Cycle at a pace suitable for your fitness level – you set the resistance meter on the bike.

MOSSA CENTERGY Suz (Studio 1)
Apr 8 @ 6:45 am – 7:45 am

A 60-minute mind-body workout. Incorporates yoga and pilates fundamentals with athletic training.
Benefits: Better balance, mobility, flexibility and a stronger core. Grow longer and stronger!

Walk it Off – Suz Mondays, Val Wednesdays (Gym)
Apr 8 @ 9:00 am – 10:00 am

A purposeful 30 minute walk around the gym’s track using various arm and leg movements. Last half of the class involves 15 minutes toning trunk exercises and 15 minutes relaxation, breathing and stretch exercises.

Cardio Fusion Suz (Studio 1)
Apr 8 @ 9:15 am – 10:15 am

Hi – Low impact cardio movements fused with weights makes this the perfect fitness class for the whole body.

Spinning Steph/Jeanne (Spin Studio)
Apr 8 @ 9:30 am – 10:30 am

An exciting studio cycling training program that utilizes guided imagery and motivational techniques to prepare both mind and body for ultimate performance. Cycle at a pace suitable for your fitness level – you set the resistance meter on the bike.