Calendar

Aug
26
Mon
Spinning with Simon/Nancy (Spin Studio 45)
Aug 26 @ 6:00 am – 6:45 am

An exciting studio cycling training program that utilizes guided imagery and motivational techniques to prepare both mind and body for ultimate performance. Cycle at a pace suitable for your fitness level – you set the resistance meter on the bike.

30 min HIIT Tricia/Kaila (TRX Cage)
Aug 26 @ 6:15 am – 6:45 am

“High Intensity Interval Training” (30 minutes). A workout that alternates between intense bursts of activity and fixed periods of less-intense activity.

20/20/20 Bonnie
Aug 26 @ 6:30 am – 7:30 am
Walk it Off – Suz Mondays, Val Wednesdays (Gym)
Aug 26 @ 9:00 am – 10:00 am

A purposeful 30 minute walk around the gym’s track using various arm and leg movements. Last half of the class involves 15 minutes toning trunk exercises and 15 minutes relaxation, breathing and stretch exercises.

Tabata 20’s Juke (Studio 1)
Aug 26 @ 9:15 am – 10:15 am

A fast-paced class that uses 20 second intervals of cardio and muscular components. Full body workout.

Spinning Jeanne (Spin Studio)
Aug 26 @ 9:30 am – 10:30 am

An exciting studio cycling training program that utilizes guided imagery and motivational techniques to prepare both mind and body for ultimate performance. Cycle at a pace suitable for your fitness level – you set the resistance meter on the bike.

Aquafit Suz (Ex Pool)
Aug 26 @ 10:30 am – 11:15 am

Movements with purpose to music in the water. Benefits: improves muscle and cardiovascular fitness with low injury risk.

MOSSA CENTERGY Val (Studio 1)
Aug 26 @ 10:30 am – 11:30 am

A 60-minute mind-body workout. Incorporates yoga and pilates fundamentals with athletic training.
Benefits: Better balance, mobility, flexibility and a stronger core. Grow longer and stronger!

Vinyasa Flow Kelly (Yoga Studio)
Aug 26 @ 12:00 pm – 12:55 pm

This class uses the flow between poses to cultivate physical and emotional openings.

30 HIIT Lisa (TRX Cage)
Aug 26 @ 12:15 pm – 12:45 pm

“High Intensity Interval Training” (30 minutes). A workout that alternates between intense bursts of activity and fixed periods of less-intense activity.

Spinning Val (Spin Studio)
Aug 26 @ 12:15 pm – 1:00 pm

An exciting studio cycling training program that utilizes guided imagery and motivational techniques to prepare both mind and body for ultimate performance. Cycle at a pace suitable for your fitness level – you set the resistance meter on the bike.

Adventure Zone
Aug 26 @ 5:00 pm – Aug 27 @ 8:00 pm
Supervised Swim Weekday
Aug 26 @ 5:00 pm – 8:00 pm
Children’s Basketball (4-7)
Aug 26 @ 5:30 pm – 6:15 pm
Sweat & Shred Amy/Tricia (TRX Cage)
Aug 26 @ 5:30 pm – 6:30 pm

A 60-minute class that uses interval training and FUN in one workout alternating between cardio and muscle conditioning.

30 Minute Abs Kristy/Cathy (Studio 1)
Aug 26 @ 6:00 pm – 6:30 pm

Don’t have a lot of time but want results? This is the class for you! Get the core you always wanted.

Children’s Basketball (8-12)
Aug 26 @ 6:15 pm – 7:00 pm
Aqua HIIT Sue B (Exercise Pool)
Aug 26 @ 6:30 pm – 7:00 pm

A 30 minute high intensity interval training class in the water. Benefits: improves fitness with low injury risk.

MOSSA BLAST Kristy (Studio 1)
Aug 26 @ 6:30 pm – 7:30 pm

A 60-minute cardio training workout that uses the STEP ® in highly effective, athletic ways.
Benefits: Improve your fitness, agility, coordination and strength. Have a Blast!

Spinning Cathy/Kevin (Spin Studio)
Aug 26 @ 6:30 pm – 7:30 pm

An exciting studio cycling training program that utilizes guided imagery and motivational techniques to prepare both mind and body for ultimate performance. Cycle at a pace suitable for your fitness level – you set the resistance meter on the bike.