Calendar

Nov
30
Mon
MOSSA CENTERGY Val (Studio 1)
Nov 30 @ 10:30 am – 11:30 am

A 60-minute mind-body workout. Incorporates yoga and pilates fundamentals with athletic training.
Benefits: Better balance, mobility, flexibility and a stronger core. Grow longer and stronger!

Vinyasa Flow Kelly (Yoga Studio)
Nov 30 @ 12:00 pm – 12:55 pm

This class uses the flow between poses to cultivate physical and emotional openings.

30 HIIT Lisa (TRX Cage)
Nov 30 @ 12:15 pm – 12:45 pm

“High Intensity Interval Training” (30 minutes). A workout that alternates between intense bursts of activity and fixed periods of less-intense activity.

Spinning Val (Spin Studio)
Nov 30 @ 12:15 pm – 1:00 pm

An exciting studio cycling training program that utilizes guided imagery and motivational techniques to prepare both mind and body for ultimate performance. Cycle at a pace suitable for your fitness level – you set the resistance meter on the bike.

Lap Pool Closed
Nov 30 @ 4:30 pm – 6:00 pm
Adventure Zone
Nov 30 @ 5:00 pm – Dec 1 @ 8:00 pm
Supervised Swim Weekday
Nov 30 @ 5:00 pm – 8:00 pm
Children’s Basketball (4-7)
Nov 30 @ 5:30 pm – 6:15 pm
Sweat & Shred Amy/Tricia/Lisa (TRX Cage)
Nov 30 @ 5:30 pm – 6:30 pm

A 60-minute class that uses interval training and FUN in one workout alternating between cardio and muscle conditioning.

30 Minute Abs Kristy/Cathy (Studio 1)
Nov 30 @ 6:00 pm – 6:30 pm

Don’t have a lot of time but want results? This is the class for you! Get the core you always wanted.

Children’s Basketball (8-12)
Nov 30 @ 6:15 pm – 7:00 pm
Aqua HIIT Sue B (Exercise Pool)
Nov 30 @ 6:30 pm – 7:00 pm

A 30 minute high intensity interval training class in the water. Benefits: improves fitness with low injury risk.

MOSSA BLAST Kristy (Studio 1)
Nov 30 @ 6:30 pm – 7:30 pm

A 60-minute cardio training workout that uses the STEP ® in highly effective, athletic ways.
Benefits: Improve your fitness, agility, coordination and strength. Have a Blast!

Spinning Cathy/Kevin (Spin Studio)
Nov 30 @ 6:30 pm – 7:30 pm

An exciting studio cycling training program that utilizes guided imagery and motivational techniques to prepare both mind and body for ultimate performance. Cycle at a pace suitable for your fitness level – you set the resistance meter on the bike.

Stretch and Restore Val Not Hot
Nov 30 @ 6:30 pm – 7:30 pm
TOEST (Lap Pool In Use)
Nov 30 @ 6:30 pm – 7:30 pm
Karate (Age 13+) (Studio 4)
Nov 30 @ 7:00 pm – 9:00 pm

Studio 4. Free to child members, $10 child of member

All Levels Karate (Studio 4)
Nov 30 @ 7:30 pm – 9:00 pm
Yin Yang Michelle Hot(Yoga Studio)
Nov 30 @ 8:00 pm – 9:00 pm

This class uses work then release postures/yoga moves.

Dec
1
Tue
Early Morning Practice Sadie (Yoga Studio Hot)
Dec 1 @ 6:15 am – 7:05 am

Vigorous align and flow style class to wake you up and get you going.